defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Mika's verrassingsdag van Sipke Jan

Mika zijn grote droom is presentator worden en pas geleden heeft iemand hem verteld dat hij dat nooit zou kunnen worden.... diepe teleurstelling dus..... 
Maar...afgelopen zaterdag heeft Mika echt de dag van zijn leven beleefd dankzij alles wat zijn grote voorbeeld Sipke Jan Bousema voor hem geregeld had. De hele dag was 1 grote verrassing, ook voor mij!! Eerst te gast bij Jeroen Nieuwenhuize van Radio538, de studio's bekeken daar, de tour met het Hillywoodtreintje langs alle studio's op het mediapark, de catacombes met alle reliqieën en dan nog als klap op de vuurpijl een echt live optreden bijwonen van Kassa! Waar hij zelf ook nog even heeft mogen oefenen als presentator! Mika straalt nog steeds van alles en dat zal nog wel even zo blijven  Maar het allerbelangrijkste.... Mika heeft z'n droom weer terug... presentator worden!! En alles dankzij zijn allergrootste (letterlijk ook  ) vriend en held Sipke, die hij nu zo'n 4 jaar geleden leerde kennen, die net als hij als klein jochie zo geinteresseerd was in media en omroepen, hoe bijzonder is dat!

miniansa's SipkeenMika12-10-13 album on Photobucket

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl