defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Weblog verhuist...

Ook wij hebben de stap nu moeten zetten... het mee-verhuizen van de weblog naar de nieuwe server. Helaas is het gevolg dat de layout niet meeverhuist kon worden en zal ik moeten gaan uitzoeken hoe ik het weer kan gaan aanpassen aan de layout van Mika's website.

Zoals je misschien gezien hebt zijn een aantal foto's verdwenen van de oudere logjes, dat komt dus omdat ik die altijd linkte vanaf mijn andere weblog en aangezien die ook verhuist is kloppen daar de links niet meer van. Ik weet nog niet of ik dat allemaal nog ga overzetten, want die tijd heb ik gewoonweg niet. Ik denk dat het verstandiger is die tijd gewoon in nieuwe logjes te gaan steken ;)

Dus nog even geduld, de layout zal zsm aangepast gaan worden :)

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl