defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Mika's Botulinebehandeling
Op maandag 5 september was het dan zover, de dag dat Mika aan zn beentjes behandeld zou worden met Botuline. Ook eigenlijk de 1e schooldag in zijn nieuwe klas en dát vond Mika eigenlijk het ergste aan deze dag, dat hij die moest missen!

Toen we de VU binnenkwamen begon Mika al was nerveus te worden (ik ook maar dat kon ik natuurlijk niet laten blijken). Na heel veel gangen door gelopen te hebben vonden we eindelijk de juiste afdeling...
Nu was het wachten tot iemand ons zou komen halen en dat duurde best nog wel even, half uur....wat er niet echt toe bijdroeg om Mika wat rustiger te krijgen, hij begon er al wat mopperig van te worden ook.
 
Eindelijk kwam er dan een verpleegster om ons naar Mika's bed te brengen en uitleg te geven. Hij kreeg een pyama die best leuk was, met zeehondjes, maar helaas... die was te klein

 
....dus kreeg hij tóch zo'n 'grote mensen' pyama. Dat armbandje wat Mika kreeg vond hij ook al niks "hoezo voor mn naam?! jullie weten toch hoe ik heet?"
Ondertussen begon Mika stiller te worden en de spanning was op zn toetje af te lezen... en uiteindelijk moest hij nog even een mutsje op en moest papa een speciaal pak aan voor de OK en werd Mika naar de OK gebracht. Er mocht maar 1 ouder mee en bij Mika blijven tot hij onder narcose was en Mika wilde graag dat papa mee ging, dus bleef ik in de wachtruimte..... Gelukkig had ik daar wat afleiding aangezien daar een meisje van Mika's school zat met haar vader dus konden we nog even kletsenNa ruim een uur, misschien wel anderhalf, pffffff wat duurt wachten op zo'n moment lang , kwamen ze weer terug en lag Mika nog wat bij te komen. Hij voelde zich misselijk (dat was voorspeld) en heel erg beroerd. Langzaam keek hij opzij en zag daar die infuusstandaard hangen en volgde met zn oogjes het slangetje wat onder zn deken verdween. Hij probeerde zn deken weg te duwen maar dat lukte niet omdat ze hem flink ingepakt hadden in flanel omdat zn temperatuur 36 C was.

 
Toen hij toch zn handje vond mét het infuus erin werd hij opstandig "dat moet eruit!" Maar de zuster legde hem heel duidelijk uit dat hij eerst moest drinken en eten voor dat dat eruit mocht...Na zo'n anderhalf uur begon Mika zich wat beter te voelen en je zag hem gewoon opknappen, opeens kwam er zelfs een klein glimlachje op zijn gezicht
Hij wilde op een gegeven moment zelf zijn broodje en hij dronk ook goed (vooral het idee dat het infuus er dan uitmocht hielp daar goed bij )
 

 
Opeens kreeg hij ook oog voor het plafond.... dat was zo gemaakt alsof hij onder een boom lag 
 
 
 
En na nog wat gedronken te hebben mocht het infuus eruit en kon ik even met Mika naar het toilet. Daarna knapte hij zo goed op, dat toen de dokter (die hem behandeld had), nog even kwam kijken en verslag kwam doen van de behandeling, hem zo goed vond opgeknapt dat hij naar huis mocht! De dokter meldde overigens dat hij aan zn héle beentjes is behandeld, dus niet alleen de kuiten, aangezien uit de loopanalyse bleek dat er toch ook erg veel spanning stond op de bovenbeenspieren.


 
En wat een opluchting toen Mika buiten kwam!! Hij juichte helemaal dat hij de frisse lucht rook en het zonnetje in zn gezicht had! Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl