defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Johan Cruijff Sportdag 2011
Vorige week woensdag 14 september was het weer de jaarlijkse Open dag van de Johan Cruijff Foundation, altijd groot feest!
Mika kon dit keer niet aan veel sporten mee doen nu hij met 2 beentjes in het gips zit, maar judo ging hem behoorlijk goed af!
De lucht was behoorlijk bewolkt maar het is de hele dag droog gebleven! Zelfs het zonnetje brak op een gegeven moment even door! En of het zo heeft moeten zijn... vlak nadat we het stadion uit kwamen begon het opeens te regenen!

Mika heeft zich ondanks het nauwelijks kunnen sporten toch behoorlijk vermaakt met oa het "interviewen" van alle BN'ers (al waren ze niet allemaal even Bekend voor Mika )
 
Raoul Heertje was erg onder de indruk van wat Mika allemaal over hem wist, maarja dat komt omdat het lezen van de tv-gids nog steeds een hobby van Mika is 
En omdat hij Mika zo grappig vond beloofde hij zijn sweater aan Mika na afloop. En idd daar stond hij te wachten met de mooie sweater!

Na afloop zijn Mika en ik nog even (op Mika's verzoek) bij FEBO aan de overkant een lekker frietje met frikandel gaan eten
Jens had deze middag een verjaardagsfeestje en papa zou Jens ophalen dus Mika en mama konden even lekker de tijd nemen om de dag compleet te maken

En ook wil ik het hier nog even kwijt....
Al mijn dank en respect naar iedereen die er deze dag bij waren en de kids zo een topdag bezorgd hebben!! Alle ambassadeurs, vrijwilligers en natuurlijk... Johan Cruijff zelf!!Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl