defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
1e Week gips
Na de botulinebehandeling krijgt Mika dus gips ongeveer zo'n 5 weken. Aangezien de botuline (botox) pas na zo'n 2 weken echt volledig is ingewerkt kon Mika niet gelijk in het gips.

De eerste controle, waar ook Dr. Becher nog even om het hoekje kwam kijken , vond plaats een week na de behandeling, op dinsdag 13 september. Daar kwamen we ook nog een jongetje tegen die de week ervoor ook net behandeld was.

Eerst kreeg Mika een soort kousje om zn been en daaromheen ging een soort zacht verband en daaroverheen kwam dan het gips...Mika had voor oranje gekozen Ze moesten erg veel kracht zetten omdat Mika toch nog best veel spanning op zn spieren had staan ondanks de botox, dus dat was even flink duwen tot het gips wat begon te harden, voor ze los kon laten.Het gips vindt Mika vervelend, lopen lukte slecht, maar hij was toch wel trots op zijn oranje gips

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl