defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Dreamnight @ Artis
En na alle drukte de afgelopen dagen met Jens z'n verjaardag was het vrijdag ook nog eens de dag van de jaarlijkse Dreamnight at the Zoo in Artis!
 
's Ochtends waren we eerst nog even bij oma op bezoek geweest en in de namiddag zijn we richting Artis gereden. We waren ruim op tijd en achter het hek stond een cliniclown de kids bezig te houden. 
Hij had een soort stethoscoop om z'n nek met een zuignap aan het eind en toen hij dat op Jens z'n hoofd legde zei hij: 'slimme jongen!'  Dikke pret natuurlijk!
 
De kids mochten o.a. weer helpen met het aapjes voeren, wat een feest!
In het reptielenhuis mocht Mika een slang vasthouden maar we hebben het voor de zekerheid maar bij het aaien gelaten  Ik moet er niet aan denken wat Mika doet met die slang als hij plots in paniek zou raken!

Met clowns zit het altijd wel goed met Jens, ze hoeven hem ook maar 1x te vragen of hij wil meehelpen jongleren

Er werden opnames gemaakt voor een kinderprogramma en jahoor, toen ze gevraagd werden was het bijna alweer vanzelfsprekend dat ze meewerkten hahaha Alleen die microfoon op die hengel zo vlak bij Jens is nog steeds geen succes! haha

In de vlindertuin zou ik uren kunnen doorbrengen maar het is daar zo tropisch dat de kids er snel weer uit wilden helaas..
 
Bij de brandweer was het natuurlijk ook weer groot feest! Helemaal als er bootjes langsvaren en de brandweermannen de kids helpen te proberen de bootjes te halen met de straal  
Enige moment dat Jens ons én de brandweermannen weer even liet schrikken was toen hij een slang van de grond oppakte en die plotseling aanzette!!!  Er zat zo'n kracht op dat hij hem van schrik liet vallen en voor ik hem kon overpakken spoot hij al richting publiek! Gelukkig stond het publiek niet zo heel dichtbij en waren het vooral de benen en voeten die nat werden. Al snel stond er een brandweerman bij ons die hem snel uitzette... pffffff ... Jens was zo geschrokken dat hij het waarschijnlijk nooit meer zal proberen zelf!
 
Bij de zeeleeuwen mochten ze helpen voeren. Alle kids mochten een visje uit een emmer pakken en op het moment dat de oppasser tot 3 had geteld mochten ze het visje naar de zeeleeuwen gooien!   Mika was nogal enthousiast en ik probeerde hem maar steeds te zeggen NIET te knijpen in dat visje, maar dat kwam niet helemaal over haha.
Na het voeren had de oppasser een emmer sop om de handjes te wassen en helaas ging het daar even mis... mn camera hing om mn pols, maar ik was druk met Mika staande houden en zijn handje wassen dat plots zo mn camera in de emmer plonste . Het was maar kort, maar foto's maken lukte niet meer op dat moment... De rest heb ik dus met mn telefoon gemaakt.
 
Verderop in het park stond een vogeltrainer met een mooie adelaar, hij traint vogels over de hele wereld. Wat een prachtbeest was dat!

En zo langzamerhand was het alweer bijna 21:30 uur, het einde van het feest...
Buiten de hekken stonden alle ambulances, politieautos, ME busjes en brandweerauto's alweer klaar om de kids weer terug te brengen.
En terwijl we teruglopen naar de auto komt Abel (van de taarten) langsfietsen!!! Heey Abel! Hij sprong gelijk van z'n fiets af en kwam even een praatje maken en natuurlijk ook even op de foto   Website van Abel

Een selectie van de foto's heb ik weer even in een slideshow gezet, want het was gewoon teveel

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl