defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Onze week in Villa Pardoes
Het ging allemaal nogal snel opeens.... Eerst kreeg ik een inschrijfformulier van iemand die dacht dat een verblijf in Villa Pardoes wel wat voor ons zou zijn. Na het invullen en het benodigde verslag van de arts alles opgestuurd en na een paar weken werd ik gebeld of we de week erop zin hadden te komen!
Geweldig natuurlijk maar er moest nog wel het één en ander verzet en aangevraagd worden! (toestemming van de scholen)
Maar alles is gelukt en konden we vertrekken 25 maart
 
Helaas was daar geen internet (niet zonder reden waarschijnlijk ) , anders had ik mn logjes en foto's kunnen bijhouden, dus ik probeer het nu in een verkorte versie, want het is echt teveel allemaal om op te schrijven haha
 
Bij aankomst was het al zó indrukwekkend, we werden met open armen ontvangen en zo warm en hartelijk! Bij ons 'Strand' huisje aangekomen hingen er slingers voor de deur en binnen stond er wijn op tafel voor mijn verjaardag!
's Avonds tijdens het welkomstdiner met de 5 andere gezinnen heeft iedereen nog voor me gezongen ook!
 
Pardoes kwam ons ook nog verwelkomen en het was allemaal overweldigend, vooral voor Mika die ik die dag ervoor nog ziek thuis had gehouden van school. Hij was echt helemaal op..
 
Jens had gelijk al vriendjes en vriendinnetjes dus daar hadden we geen omkijken naar
 
Nikita en Bas kwamen ok nog langs dat 1e weekend en we zijn ook met hun de Efteling nog ingeweest.
 
Alleen dat was al zo'n belevenis voor de kids, het 'geheime' hek wat ons de hele week onbeperkt toegang tot de Efteling gaf! We hebben er dan ook dankbaar gebruik van gemaakt! Wel 10x in Droomvlucht, de Clowntjesachtbaan (Carnaval) en de Walvisachtbaan!! Wat een feest!
 
In de Villa zelf was ook ontzettend veel voor ons georganiseerd maar we hebben voor Mika een beetje de rust erin gehouden, het was wel sneu want hij wilde graag maar was steeds te moe en lag vaak al om 6 uur in bed...
Er waren ook knutseluurtjes waar vooral Jens heel erg blij mee was!
 
Pas donderdag was Mika eigenlijk weer echt helemaal de oude.
Die dag had het geregend maar toen het droog was hebben we nog heerlijk de rest van de dag in de Efteling doorgebracht.
Wat wel even minder was was dat ik plat op mn rug viel toen ik met Mika in zn rolstoel van een houten brug naar beneden liep . Ik kon niet opstaan omdat ik de rolstoel omhoog bleef houden maar kon ook niet bewegen van de pijn .
Gelukkig kwam er een vrouw met haar zoon te hulp en was Mika alleen wat geschrokken. Ik had wel pijn maar was vooral blauw, niks ernstigs gelukkig!
 
Woensdag was er nog een officiele opening van een nieuw huisje in de Villa, er was muziek, een clown, de sponsors (oa Vriendenloterij en Mandemakers Keukens) en Pardoes natuurlijk! Er was ook een cameraploeg aanwezig van Talpa voor koffietijd.
De directeur van de Villa hield een toespraak en zei ik had ook wel circusdirecteur willen zijn maar zo zie ik er niet uit, waarop Jens riep "ik wel!", dus mocht hij mee presenteren
 
Jens en Mika mochten zelfs Pardoes helpen het lint doorknippen van de opening en Jens stond al te knippen nog voordat het officieel begon!! Gelukkig kon iemand hem net op tijd stoppen!!!
 
Later werden wij ook nog geinterviewd over ons verblijf in de Villa, maar ook daar ging het volgens mij niet helemaal lekker, ik was alleen maar bezig met zorgen dat Jens zich gedroeg die was nogal enthousiast hahaha
Wanneer dat uitgezonden wordt krijg ik van de week door.
 
Het afscheid vrijdag viel zwaar, vooral Mika was erg emotioneel Nu moest hij zijn grote vriend Joep gaan missen, maar na een dikke knuffel ging het al wat beter
 
De foto's heb ik behoorlijk moeten uitdunnen (ruim 600!) dus heb ik een kleine selectie in een slideshow gezet.
 
Wat een geweldige week hebben wij gehad bij al die lieve zorgzame mensen!! Dank jullie wel medewerkers van de Villa!!
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl