defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Naar Ernst en Bobbie in theater
Vlak voor de vakantie zijn we nog naar Ernst en Bobbie in het theater geweest, wat weer een enorm succes was natuurlijk! Niet alleen omdat Mika en Jens ze zo leuk vinden maar dit keer ook omdat ze Bobbie echt persoonlijk gesproken hebben! 
En de meeste mensen waren al weg want die verwachtten niet dat ze nog in de foyer zouden komen, dus ze kregen de volle aandacht, wat Mika dan ook volledig benutte door een vragenvuur op Bobbie los te laten . Mika vroeg allerlei details uit films (hij kent ze allemaal) en aangezien Mika een ijzeren geheugen heeft waren de vragen best lastig voor Bobbie wat weer voor hilarische momenten zorgde om te zien hoe Bobbie zich daaruit redde

Met Dax van XMIX die ook meededen in de show
En natuurlijk waren Exel en Xena er ookJens met de handtekeningen van Ernst en Bobbie (Bobbie heeft hem ook even voor Ernst gedaan want die was op de wc)
 
 
 
En Mika met de handtekening van Dax en Bobbie
 
 
 
 
Mika tijdens het 'vragenuurtje' met Bobbie
 
 
 
 
En dan natúúrlijk nog even samen op de foto!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl