defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Naar de AutoRai
Afgelopen vrijdag waren de jongens alletwee vrij dus dachten wij dan kunnen we mooi naar de RAI! .... Maar niet erbij stilstaande dat half nederland hetzelfde dacht...
Maargoed, zolang we een beetje de rustiger paden een beetje opzochten was het goed te doen. Wel had ik voor de zekerheid maar weer mn tel.nr. op Jens z'n arm gezet want die vloog van de ene 'vette auto' naar de andere!
 
Bij deze fluoriserende Mercedes was dat ook niet zo moeilijk
Mika is gek op radio, "het glazen huis" wilde hij ook constant volgen, dus deze 'glazen' studio van Radio Veronica op de Rai was natuurlijk ook superinteressant!
 
 
 
Op het moment dat er iemand naar buiten kwam en stickers gaf aan Mika en Jens, greep Mika z'n kans om meteen allemaal vragen te stellen weer   En dat resulteerde in een uitnodiging in de studio om mee te mogen kijken bij de Live uitzending van  Luc van Rooij!!
 
 
 
En ook aan Luc van Rooij had Mika natuurlijk van alles te vragen 
Ik was op dat moment meer druk met zorgen dat Jens en Mika vooral NIET aan de knopjes zouden zittenMika vond het allemaal superinterresant om te zien hoe alles werkte en mocht ook een koptelefoon op toen er een beller in de uitzending was.
 
 
 
Mika wist zoveel te vragen dat Luc zelf af en toe diep moest nadenken, maar ikzelf was bijna perplex hoeveel DJ namen Mika kende van Veronica!!  Ik dacht steeds ojee is die niet van 538 of van 3FM, maar neehoor, Mika wist het precies! Hij wist zelfs op welke dagen ze hun programma hadden!Verwend met mooie Veronica shirts verlieten wij weer de studio, al had Mika liever de hele dag gebleven! Maar we gingen ook nog even auto's kijken .... En dit is toch wel één van mijn favorieten hoor, de nieuwe Range Rover Maar niet erg praktisch met Mika, de Seat Alhambra was op dat vlak wel de meest in de buurt komende, eigenlijk perfect, maarja nieuw nog erg kostbaar...
 
 
 
Dit is weer een hele 'vette' natuurlijk!  Aston Martin
 
 
 
Er stond ook nog een vriend op de Rai met de DJ Pioneer school en dat was natuurlijk wel even superinterresant voor de mannen!!  Mika weet al wat hij voor zijn verjaardag wil!
 
 
 
En dan ook nog even achter de 'echte DJ boot'


 
Waar Jens overigens ook de show stal door mee te staan swingen en knikken met z'n hoofd
 
 
 
En voor we weer naar huis gaan natuurlijk nog even een lekker Febo kroketje in  het zonnetje eten 
 
 
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl