defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Meer nieuws over de Villa
Tijdens de heropening van het gerestylde  huisje in Villa Pardoes zijn er ook foto's gemaakt door een professionele fotograaf. Nou waren er een aantal foto's van Jens en Mika bij van het officiële doorknippen van het lint samen met Pardoes.
Ik heb ze hieronder geplaatst, uiteraard met de toestemming van de fotograaf Nol Havens! Bekende naam? Inderdaad.. die van VOF de Kunst Dat is overigens ook iemand die ontzettend veel doet en betekent voor Villa Pardoes!

Een mooie foto van de binnenkant van de Villa, aan dit pad liggen de huisjesJens in de tovenaarsjasJens aan het 'medepresenteren' met Peter Persoon de directeur


Hier knipt Jens bíjna het lint te vroeg door ....Nog nét op tijd kon de directeur Jens stoppen!En dan mag het officiële knippen eindelijk beginnen!Eén, tweeeee..... drie!Jaaa applaus! (Mika valt haast van enthousiasme!)En dan naar binnen!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl