defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Dolfje Weerwolfje Theatershow
Afgelopen zondag zijn we naar de musical van Dolfje Weerwolfje geweest en het was geweldig leuk!
Ik twijfelde nog even of het misschien niet te spannend was, met name voor Jens, maar dat viel reuze mee. Het was precies eng genoeg
Alleen het moment dat Dolfje weerwolf werd in z'n bed daar heeft Jens diezelfde nacht wel over gedroomd, de scene dat er handen uit z'n hoofdkussen kwamen, maar gelukkig hadden we dit van tevoren goed besproken met hem dat het allemaal toneel was, dus hij sliep weer snel verder nadat we er samen 's nachts nog even om gelachen hebben
 
Na de show waren de acteurs nog even in de lobby om handtekeningen uit te delen en natuurlijk wilden Mika en Jens ook een handje!
 
Helaas ging het allemaal wat snel waardoor er niet echt tijd was om te poseren, dus helaas.. met de oogjes dicht
 
Jens, Dolfje en Mika
 
 
Jens en Noura (vriendinnetje van Dolfje)
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl