defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
YouTroep
Wat ik nou heb meegemaakt vandaag ... ik kan er nog steeds niet bij
Had ik allemaal leuke filmpjes van afgelopen zaterdag geupload naar youtube zodat ik die oa hier zou kunnen plaatsen, krijg ik vanmorgen een melding terwijl ik daar inlog, een volledig rood/roze scherm met de melding dat ik rechten geschonden heb en dat een paar van mn filmpjes geclaimd zijn door het label van Armin van Buuren.
Ik ondertussen uitgezocht hoe ik daar tegenin kan gaan omdat ik het onterecht vind dat mijn privefilmpjes op die manier verwijderd worden. En terwijl ik net een officieel document volledig heb ingevuld krijg ik via de mail een officiele 2e waaarschuwing!! Ze hebben de rest ook verwijderd en nog 1x en mijn account is weg.... najaaaaaaa
Al jaren maak ik filmpjes van partys en festiviteiten, veelal bewogen filmpjes omdat ik altijd moeite heb met stilstaan omdat ik wil dansen en dan toch moet opeens alles verwijderd
En het meest wrange is nog dat als ik nu op youtube kijk staat het vol met dezelfde soort filmpjes van mensen die net als ik bij dat feest waren!
Van diezelfde maatschappij die dit dus doet heb ik gister notabene nog een filmpje hier geplaatst!
 
En hoe zit dat eigenlijk met mijn rechten?! Ze filmen daar ook voor een live uitzending en een DVD, de camera krijg je regelmatig op je snoet, daar wordt ook geen toestemming voor gevraagd!
 
Laten ze echte handelaren gaan aanpakken en niet iemand die, om nog een beetje na te genieten, wat korte filmpjes maakt!!!
 
Zo, dat moest ik even kwijt, mijn gevoel dat Tiësto de nr 1 is wordt hierbij alleen maar meer versterkt!!
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl