defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Op bezoek bij de Sint
We zitten volledig in de sinterklaassfeer op alle mogelijke vlakken! Het is een enorm drukke tijd maar ook wel héél gezellig
 
De schoentjes waren gisteravond alweer gevuld...
 
En om het Sintgevoel helemaal compleet te maken zijn we vandaag op bezoek gegaan bij Sinterklaas en zn pieten in het theater!
We waren nog maar pas in de foyer of er kwam opeens een hele pietenband al muziekmakend binnenstappen! Supergezellig!! ..... alleen Mika was zó geschrokken dat hij het op een huilen zette en daar schrok Jens weer van dus die vond dat ook even allemaal niet zo leuk..
 
Maar gelukkig niet lang daarna konden we de zaal in en waren de mannetjes zo opgewonden om de Sint te zien dat ze weer helemaal vrolijk waren
 
Tijdens de show hebben we een aantal keer vreselijk moeten lachen om de reacties van met name Jens. Bijvoorbeeld tijdens het meezingen met de pieten of het attent maken op iets wat er achter op het podium gebeurde aan de acteurs
 
Op een gegeven moment moest een dame een telefoontje plegen, maar aangezien wij 1e rij zaten stond die telefoon vlak voor onze neus. Dus toen die dame riep "oooh ik moet gauw bellen" begon Jens al te roepen "dáár staat de telefoon!"
De dame riep "waar is de telefoon ik moet bellen", Jens weer "dáááár staat ie een gouden telefoon!!"
"Oooooh" riep de dame "nu zie ik hem! zeg dat dan meteen!"
Jens: "dat zei ik toch!! .... dombo!!"  
Waarop iedereen achter ons begon te lachen  maar ik natuurlijk wel even duidelijk moest maken aan Jens (als opvoedende ouder) dat hij dát echt niet mocht zeggen... maar of dat over gekomen is met al die lachende mensen....
 
Op een gegeven moment werd er gevraagd welk liedje er gezongen moest worden als Sinterklaas op het podium zou komen, waarop Mika zn hand op stak en de vraag mocht beantwoorden "die van Coole Piet Diego!!"  
Maarja, dat is een heeeeeeele andere show  
 
Ik heb een aantal foto's maar vooral veel leuke filmpjes waarvan ik er een paar nog zal plaatsen.
 
Jens op het podium bij de Sint en mag een vraag stellen (rechtsvoor met blauw pietenpakje). Het filmpje daarvan volgt nog..
 
 
Dansen en zingen met de Sint op het podium
 
 
En natúúrlijk zingt Jens weer uit volle borst mee!
 
 
Na afloop waren de Quk's (acteurs/zangers) mét de pieten natuurlijk nog even in de foyer..
 
 
En een nog grotere verrassing was dat we vlak erna Sint nóg een keer tegenkwamen toen we via het winkelcentrum naar de auto terug liepen!!
Mika werd door de hoofdpiet uit zn rolstoel getild en voor ik het doorhad zat hij bij de Sint op schoot!!
 
Wat een dag weer voor de mannetjes!!
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl