defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Even updaten..
Ruim een maand na mijn laatste logje ga ik weer een poging wagen..
 
Er is natuurlijk nogal wat te vertellen over de afgelopen weken (positief en negatief) maar ik zal mezelf niet kwellen een poging te wagen alles in te gaan halen . Dat is ook de reden waarom het zo lang geduurd heeft, op een gegeven moment zie je er zo tegenop omdat er zoveel in te halen is dat ik me er maar niet toe kon zetten
 
De vakantie is inmiddels alweer 2 weken voorbij en de jongens hebben het naar hun zin op school. Al heeft Mika wel wat moeite weer in het ritme te komen, afgelopen vrijdag was hij doodop..
Het vervoer met het busje loopt ook nog niet echt soepel, ik heb de 1e week weer constant moeten bellen, omdat Mika ten eerste veels te laat werd gehaald (ik heb hem zelfs een keer zelf moeten brengen) en ten tweede hij steeds pas tegen 5en(!!) werd thuisgebracht.
Met dit verhaal zou ik dit hele logje kunnen vullen, maar dat doe ik maar een andere keer, anders wordt het wel erg lang.. 
 
Mika heeft alweer een volle agenda met leuke dingen voor de komende tijd, aankomende donderdag met 'taxidag' gaan ze naar het Dolfinarium en over ongeveer 2 weken weer de sportdag met Johan Cruijff
 
Jens voelt zich helemaal geweldig in groep 2, hij mag nu de groep 1 kindjes dingen uitleggen en.. hij moet nu 'weektaakjes' maken, dat is natuurlijk wel heel erg 'stoer'
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl