defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Mika's fiets!!
Afgelopen dinsdag was het zover, Mika's fiets werd op school geleverd waar de fysio en de ergo bij waren.
Maar het 1e probleem zagen we meteen al toen we Mika erop zetten.... wederom het zadel te hoog en dat kon niet lager.
Wél zat dit keer het goede stuur erop en het goede semi-automatische terugtrapremsysteem!  Alleen zat aan zn stuur z'n extra achterrem aan de linkerkant en die hand kan hij niet goed gebruiken, dus die moest nog naar rechts verplaatst worden. En de afstand van de rem naar het stuur was te groot.
 
Mika was wel blij met z'n fiets maar had op een gegeven moment geen zin meer om te passen, niet zo gek overigens aangezien het tot nu toe iedere keer toch geen zin had omdat hij de fiets daarna toch niet mee kreeg.
 
Maar hij heeft toch nog even een rondje gefietst waardoor duidelijk te zien was dat hij met zn tenen naar beneden fietste door die hoogte en dat de rugsteun veels te groot was. We zijn er bijna..... hij is bijna goed
 
 
 
De fiets werd weer meegenomen en er zou aan de laatste dingen gewerkt worden en dan zou de fiets vrijdag klaar zijn, behalve dan de rugsteun die moest besteld worden....
 
Eigenlijk had ik de schuur meteen uit willen mesten maar aangezien het nu weer een paar dagen zou duren dacht ik ff op mn gemak te kunnen gaan winkelen. Dat deed ik dus ook . Even zonder kids op mijn gemak.
Maar dat duurde niet lang, want ik werd gebeld, het revalidatiecentrum.... dat ze de fiets gelijk maar in orde hadden gemaakt!!!  Maar ik dacht ook gelijk: .. de schuur moet nog uitgemest!!!
Dus snel naar huis en keihard gewerkt om ruimte te maken haha.
 
En dát heb ik geweten!! Nooit geweten dat er zulke grote spinnen in de schuur leefden! En dan heb ik 't nog niet eens over de muizenfamilie die zich in één van m'n skeelers genesteld had . Ik zag het niet gelijk tot ik erin keek en dacht wat zit er allemaal voor rommel in mn skeeler?! en terwijl ik hem neerzet om beter te kunnen kijken sprongen ze er achter elkaar uit!!
 
Maargoed, de schuur was net op tijd leeg toen de fiets geleverd werd. Ze hadden het zadel nóg wat verlaagd, de stuurstang nog wat afgezaagd en de handrem omgezet van links naar rechts. Alleen de rugsteun duurt nog zo'n 10 werkdagen.
En de duwstang aan de achterkant heeft hij nog even meegenomen want die kwam bij mij tot mn schouder!! haha Niet erg handig om bij te sturen dus!
 
Mika kon al aardig overweg met z'n nieuwe fiets toen we hem even uitprobeerden:
 
 
 
Het is nu even aankijken of hij geen last krijgt van z'n benen omdat hij door de hoogte met zijn tenen naar beneden fietst. Misschien moeten de trappers dan nog verhoogd, dat hebben ze tot nu toe niet gedaan omdat hij anders naar verhouding dan weer te hoog zit met z'n knieën.
 
Maarrrrrrrr,  de fiets staat nu bij ons . Nog een paar kleine aanpassingen en hij is dan écht helemaal klaar!
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl