defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Mika is weer thuis!
Mika is er weer!!
Bij school kwamen de bussen weer toeterend aanrijden, net zoals ze weggingen
Ik merkte al aan Mika bij het uitstappen dat hij doodop was, hij begon gelijk te mopperen waar z'n rollator nou was . Eigenlijk viel z'n toetje me nog mee, hij was niet spierwit zoals hij kan zijn als hij heel moe is, maar hij had wel behoorlijke wallen onder z'n oogjes.
Eerst gingen we met alle kids nog even naar de klas wat drinken en zo kon de juf zien of iedereen weer compleet was
 
Mika bleek de eerste avond al zó moe te zijn dat hij onder het eten al vroeg of hij naar bed mocht! Dat hebben ze dan ook gedaan maar toen begon hij opeens een beetje heimwee te krijgen.. niet zo gek natuurlijk want de rest was nog aan het eten en dan voel je je opeens wel erg alleen in zo'n vreemde kamer.
Hij sliep daar met nog 2 kinderen op de kamer maar die waren er natuurlijk ook nog niet.
 
Maar gelukkig ging het overdag allemaal prima! Alleen hebben ze hem 's middags wel steeds even laten rusten omdat ze zagen dat hij anders gewoon instortte. Toch wel fijn dan weer dat er mensen met veel ervaring bij zijn  Zodoende kon hij later gewoon weer lekker mee doen
Morgen is er wel school maar ik hou hem toch maar thuis voor de zekerheid, eerst maar weer even bijtanken.
 
Hij ligt nu weer lekker in z'n eigen bedje te slapen en dat geeft toch wel weer een rustig gevoel hoor! Viel niet mee die 1e keer dat Mika van huis was
Maar nu alles zo goed gegaan is, zal het ook voor mij volgende keer vast wat makkelijker gaan!
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl