defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Voorjaarsvakantie
Even weer een update want de weken vliegen weer voorbij!
Nog 1 dagje vakantie voor Jens en dan zit zijn weekje vakantie er ook alweer op. Mika is inmiddels alweer een week naar school, hopelijk wordt dat volgend jaar beter gepland!
 
De dag voor de vakantie van Mika waren de Cliniclowns nog op school om samen de hele dag met de kinderen bezig te zijn en 's middags mochten de ouders komen kijken wat ze samen met de clowns geoefend hadden. Een ware theaterschow!
 
 
 
Er gebeurt eigenlijk teveel om op te noemen, maar 1 van de belangrijke gebeurtenissen die er spelen op dit moment is ook dat m'n moeder weer terug gaat verhuizen naar Amsterdam. Ze heeft in ieder geval straks een leuk uitzicht.
 
 
 
 
En dan was er nog het optreden van Jens de dag voor zijn vakantie. Ze deden het geweldig! Ik heb niet veel foto's omdat ik het meeste gefilmd heb. Maar steeds in een groepje van 4 ongeveer deden ze hun ding. Jens noemde een rijmpje op met nog een paar kindjes over Dikkie Duim en dat ging heel erg goed!
Als afsluiter zongen ze nog iets met de hele klas. (Jens met lichtblauw truitje)
 
 
 
Afgelopen week heb ik ook nog het gesprekje met de stagiaire gehad over de thuissituatie en hoe dat invloed kan hebben op Jens ivm zijn gehandicapte broer. Het verslag heb ik nog niet binnen, maar zal ik binnenkort wel krijgen. Ik had het idee dat het gesprek wel goed verliep verder.
 
Over de fiets heb ik nog niets gehoord, maar de gordel in Mika's rolstoel zit er op!  Hebben we gelukkig niet langer dan een jaar op hoeven wachten!
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl