defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Schooluitstapje Jens
Vandaag was ik mee als begeleider met Jens z'n school naar het poppentheater.
Alle onderbouwklassen (4) gingen mee en verschillende ouders reden mee.
Ik had er 6 mee, inclusief Jens, 3 jongens en 3 meiden en ik moet zeggen het was een gezellig groepje .
 
Tot we aankwamen bij het theater waar alle andere kinderen door elkaar liepen en het opeens wel heel erg lastig werd om ze in de gaten te houden .
Ik wilde hun jasjes nog bij elkaar hangen maar toen ik zag hoe al die kids al die jasjes door elkaar hingen/gooiden liet ik dat idee maar varen 
Er werd geroepen dat de begeleiders eerst de zaal in moesten en daarna de kids.. dus op hoop van goede zegen liet ik ze maar in die horde achter
 
Wij werden op alle uiteinden van de rijen geplant en toen kwamen de kids in rijen van 10 binnen. Jens zat zowaar in 'mijn' rij  en ik moet zeggen dat 'mijn' rij toch wel één van de rustigste was. Ergens moest ik ook wel even lachen toen ik een vader (enigszins wanhopig) nog hoorde roepen 'jongens hou nou toch op en ga zitten!', waarna ik verder geen verschil hoorde. Niet leuk voor de vader maar ik herkende het gevoel!
 
Toen het poppenspel eenmaal begon werd het rustig. Het ging over een konijntje, Joppe, met zijn vader en moeder en nog wat dierenvriendjes in het bos.
Erg leuk om die reacties van de kids te horen in de zaal . Af en toe dreigde het weer even uit de hand te lopen als er eentje 'stil' gilde omdat die het niet hoorde en dan gingen ze allemaal 'stil!' gillen . Maar na een dwingend sssssssssssssstt van de juffen werd het weer rustig.
Al met al vond ik het allemaal erg goed gegaan als je nagaat dat je met bijna 100 4-jarige kids in een zaaltje zit!
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl