defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
L.A.P. bespreking Mika
Maandag hadden we weer de jaarlijkse LAP bespreking (leerling activiteiten plan) bij Mika op school met het hele team van mensen die met Mika werken op school, waaronder dus ook de therapeuten. We zaten met z'n 11en.
Belangrijkste punten waren toch wel hoe krijgen we Mika weer positief meewerkend aan z'n therapieën. Hij is tegenwoordig zo vaak gefrustreerd dat hij dingen niet kan dat hij vaak niet mee wil werken omdat hij 'het toch niet kan' volgens hem .
Volgende belangrijke punt was dat het volgens z'n juf de laatste 2 weken alweer een stuk beter gaat. Cognitief gaat het gewoon allemaal goed, al probeert hij vooral door grapjes te maken onder het rekenen uit te komen volgens z'n juf. Hij kan het wel maar vindt het nogal lastig.
Ze zijn nu ook bezig met het oefenen met de oogbesturing op school omdat het werken met de joystick tegenwoordig ook frustraties oplevert omdat het te traag werkt.
Hier volgt nog een gesprek over of en wanneer dit eventueel definitief aangevraagd zal worden.
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl