defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Fiets .. vervolg
Even een update over de fiets, afronden kan ik dit hoofdstuk helaas nog niet, maar het lijkt de goede kant op te gaan, met de nadruk op 'lijkt' .
 
Vorige week werd ik gebeld dat ze de fiets kwamen leveren, dus ik zeg nog 't gaat om een passing en dat moet dan ook nog eens plaatsvinden op school.
De persoon aan de telefoon bleef erbij dat ze alleen kwamen leveren maar met alle fouten van het afgelopen jaar die ze met de fiets hebben gemaakt bleef ik erbij dat het een 'passing' moest zijn in aanwezigheid van de adviseur die al meerdere steken had laten vallen.
Uiteindelijk werd ik afgelopen week teruggebeld door onze eigen afdeling en gelukkig, het kon nu allemaal wél geregeld worden .
 
Nog even geduld dus, 13 april is de afspraak.
 
Vóór die tijd nog een andere spannende belevenis... Mika gaat op werkweek voor 't eerst!! Op 6 april, wat zal dat spannend worden! Voor ons allemaal aangezien Mika nog nooit 1 nachtje zonder ons is geweest..
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl