defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Aanpassing fiets, verkeerde fiets, wég fiets!!
Nou ging ik al niet zo lekker, 'rust nemen' luidde het advies...., maar hoe in vredesnaam kun je rustig blijven met wat hier gebeurt!!
Mijn boosheid  sloeg om in ongeloof  en nu hang ik ergens tussen moedeloosheid  en wanhoop . Klinkt dramatisch he?! Dat is het inmiddels ook denk ik!
 
Gister dacht ik laat ik eens langs het revalidatiecentrum lopen om te vragen waar Mika z'n fiets blijft die in december 2008 is aangevraagd en (voor diegenen die dit niet gevolgd hebben zal ik het nog even kort samenvatten) eerst verkeerd werd geleverd thuis. Zonder rugsteun, met verkeerd stuur en nog een aantal missende aanpassingen. De fiets ging terug.
 
De 2e keer dat ze hem kwamen leveren (maanden later) op school, was de ergotherapeute erbij. De rugsteun zat er nu wel op, maar ook handremmen waar Mika niet mee kan remmen (moet terugtrap zijn), wederom het verkeerde stuur en last but not least... Mika kon niet bij de trappers!!!!!  
De fiets moest dus terug naar de fabriek om het frame te laten inkorten.
 
Tot nu hoorde ik dus maar niks en ik was inmiddels al een paar keer binnengestapt en had al een paar keer gebeld maar nog geen nieuws..
 
Dat is 1, bij die aanvraag van die fiets had ik ook Mika's rolstoel aangevraagd die overigens wel na 6 weken geleverd werd maar zónder gordel .
Dat moest weer aangevraagd want de gemeente moest dan eerst weer goedkeuring geven pffff.
Oók die gordel is tot op heden niet gemaakt, dus ook daar vraag ik al steeds naar
 
Daarom dus (samenvatting kón helaas niet korter ) liep ik daar binnen gister. Vandaag telefoon, de dame deelde me mee; "er was iets fout gegaan met de bestelling maar de fiets is besteld hoor!".......
Wat zegt u nou?!!!!  Ik wist niet wat ik hoorde!!! M'n bloeddruk begon te stijgen en mn hoofd te bonken en ook al realiseerde ik me dat de dame in kwestie er persoonlijk eigenlijk weinig aan kon doen, heb ik toch even flink boos kort en bondig de situatie uitgelegd, waardoor ook zij opeens wanhopig reageerde met "uuuh ik ga de adviseur in kwestie even binnen halen nu want hij staat net voor de deur..."
Zo geschiedde...... Ik hield me in want ik wist dat ik niet rustig meer kon reageren en liet hem z'n verhaal doen...
 
Wat blijkt, de fiets kon niet in de fabriek aangepast er moest een nieuwe fiets besteld, die order is naar de gemeente gegaan en is daar blijven liggen (volgens de adviseur) omdat er al een order goedgekeurd was volgens de gemeente en ook het vervolg, volgens de adviseur moesten zij wachten op goedkeuring en zou er nu discussie zijn tussen beide.
Maar wel gaf de adviseur direct toe dat het allemaal zíjn fout was en dat hij er nu voor wilde zorgen dat Mika vóór april zijn fiets krijgt.
Ik was inmiddels zo lamgeslagen  door wanhoop en boosheid en heb dat ook duidelijk gemaakt..
 
Toen moest ik toch nog weer over die gordel beginnen ook, ik zou volgende week waarschijnlijk gebeld worden maar dat antwoord accepteer ik niet meer, ik zei Mika is nu vrij dus ik kom wel langs dan kunnen jullie hem meteen erop maken terwijl ik wacht..
Dat moest even overlegd en ik zou teruggebeld worden.. Na 5 min. telefoon.. "u kunt morgen langskomen dan wordt hij gelijk gemonteerd.."
 
Pfffffffffffffffffffffff fout op fout op fout op fout
 
Ik hoop dat ik het 'fietsverhaal' eens anders kan eindigen dan met...
 
WORDT VERVOLGD........
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl