defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Over Jens
Deze week hebben we het gesprekje gehad en 't bleek toch wel om wat meer te gaan dan alleen observatie . De stagiaire, op zich wel een aardige meid, wil dus ook testen gaan afnemen en de conclusies die daaruit komen zouden dan ook nog beoordeeld worden door haar begeleidster. Als die ermee accoord gaan zouden ze dus gewoon rechtsgeldig zijn. Intelligentietesten mogen maar 1x in de 4 jaar afgenomen worden dus dat zou dan ook niet meer mogen, maar dan vind ik 't zelf dus wel wat ver gaan nog.
Ik moet daar nog over denken maar we hebben in ieder geval toestemming gegeven voor het observeren.
Daarna hebben we weer een gesprek en dan zullen we verder zien..
 
Vandaag hebben Jens en Mika toevallig allebei een roostervrije dag maar als je dan ziet hoe lief ze al de hele dag spelen en rustig zijn, maak ik me verder geen zorgen.
Dat de klas met 30 leerlingen veel invloed op Jens heeft weet ik wel zeker, maar voorlopig wil ik me niet onnodig zorgen maken.
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl