defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Sinterklaas op school
Dit jaar was het voor Jens de 1e keer dat hij het sinterklaasfeest op school zou meemaken, dus spanning alom vanmorgen, want bij Mika zou ook al sinterklaas op school komen
 
Toen ik met Jens bij school aan kwam begon het feest meteen al want er liepen pieten over het dak van de school te zwaaien naar alle kinderen!
Ik had er foto's van gemaakt maar op de één of andere manier zijn die niet op m'n camera terechtgekomen
 
Alle kinderen uit alle klassen werden op het schoolplein opgesteld om op de sint te wachten... Jens zie je als 2 van links achter de tafeltennistafel staan.
 
 
En jahoor!! Eindelijk na een tijdje wachten (was behoorlijk koud zo stil staan!), kwamen er pieten aanrennen!
 
 
De kinderen waren door het dolle heen natuurlijk en je hoorde dan ook alleen nog maar "pieeeet pieeeeet!!!"
 
 
De pieten haalden nog wat kunsten uit en na nog een tijdje gek doen werd iedereen toch wat ongeduldig... Ouders om me heen begonnen ook al met "hij mag nu wel komen!". En toen gebeurde er wel iets heel verbazingwekkends... Alle groepen gingen één voor één weer naar binnen ... Nah! Stonden we daar met z'n allen met ons goede gedrag!  Toen Jens z'n klasje ook naar binnen was ben ik ook maar weer gegaan en om me heen allemaal ouders met 't zelfde gezicht als ik... stomverbaasd!
 
Toen ik Jens 's middags weer ophaalde stond de Sint net bij z'n klas! Maar die man was zó ontzettend lang dat ik hem niet samen met Jens op de foto kreeg!
Dus ging sint even voor de foto door de knieëen..
 
 
Nog een keer omdat Jens niet keek..
 
 
Buiten waren de pieten het verkeer aan het (ont)regelen..
 
 
Binnen no-time stond er dan ook een file haha
 
 
Maar de kids konden in ieder geval veilig oversteken vandaag!
 
En waarom die sint nou niet kwam op het plein vanmorgen zal ik voor de zekerheid maandag nog eens navragen, want volgens Jens was hij in de gymzaal en zou hij geen zin gehad hebben in die kou op het plein en was de sint maar wat gaan sporten!
 
Bij Mika was de sint ook geweest en de sint had nog tegen Mika gezegd dat hij zo lekker door kan werken waar Mika natuurlijk helemaal trots op was!
Mika had een stal met paardjes gehad van de sint en Jens 2 van die dingen waarmee je een balletje omhoog schiet en op moet vangen. De balletjes zijn inmiddels uhm.... ergens onder de bank waarschijnlijk
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl