defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht ...
Vrijdag zag het er nog somber uit voor Mika... Toen hij thuis kwam uit school zei de chauffeur me al dat er geen puf meer in zat bij Mika, hij was doodop. Was ook wel te zien, spierwit snoetje en donkere kringen onder z'n ogen.
Daarna heb ik hem op de bank gelegd en binnen een kwartier sliep hij! Net bij de aftiteling van "de Club van Sinterklaas" schrikt hij wakker en zegt "hoe laat begint de club?" ... Was dat even een teleurstelling dat ie net was afgelopen . En nog geen half uur later moest hij spugen... Mika is weer oververmoeid dus. Hij is ook steeds veels te vroeg wakker..
's Avonds niet gegeten en met een domperidon (zetpil tegen spugen) naar bed.
Vanmorgen was hij al aardig opgeknapt maar ik vond het weer te slecht om naar de Sint te gaan bij het winkelcentrum, dus dan maar op tv kijken naar de Sint...
 
Maar opeens trok de lucht toch aardig open en Mika bleef smeken, dus jasjes en schoentjes gepakt en met een noodgang alsnog naar het plein, waar we net op tijd waren voor de intocht!
 
 
Dit keer niet verkleed want daar was geen tijd meer voor, alleen de petjes snel meegegrist
 
 
Daar waren de muziekpieten al!
 
 
... en gelukkig ook de pepernotenmachine!
 
 
En daaaaar is hij dan.... Sinterklaas!!
 
 
We konden niet meer bij de Sint komen maar gelukkig was er een lieve Piet die gezellig bij de mannen kwam babbelen.
 
 
Terwijl Piet ballonnen voor ze opblaast babbelt Mika lekker door over dat hij Sinterklaas had willen zien van dichtbij...
 
 
Jens helpt Piet en Mika zegt ondertussen tegen Piet "maar jij mag toch wel naar Sinterklaas toe? Kan je mij niet optillen?"
 
 
En opeens zei Piet tegen mij "ik weet wat... mag ik hem met de rolstoel meenemen?" En nog voor ik mn tas van de rolstoel af kon halen waren ze weg... dwars door de menigte! (wat heerlijk dat je gewoon als piet 'opzij!' kan roepen en dat mensen dat nog lachend doen ook!). Ik wilde dat natuurlijk zien dus pakte Jens bij z'n arm en rende achter Piet en Mika aan. Toen ze binnen de hekken tussen al die pieten liepen was ik ze ff kwijt en net toen ik ze weer zag gingen ze opeens de andere kant op, wij erachteraan want ze gingen recht op de Sint af!
 
 
En jahoor, Piet bracht Mika rechtstreeks naar de Sint die handjes aan 't uitdelen was met de burgemeester!!! Ik werd nog even tegengehouden waardoor ik uiteindelijk heel haastig foto's heb moeten maken, maar het is gelukkig wel gelukt nog! Al zijn ze niet zo scherp, je kunt toch goed het tafereeltje zien
 
 
Nog een aai over z'n wangetje...
 
 
En terwijl Mika druk blijft doorbabbelen met de burgemeester en de Sint komen ze weer terug..
 
 
Weer buiten de hekken moet Mika het nog even laten doordringen...
 
 
Daarna zijn we even het winkelcentrum ingegaan omdat het voor Mika even te koud werd en hebben we een broodje gegeten. Maar toen we langs de chocoladefontein kwamen moesten Jens en ik gewoon even een bonbonnetje in de chocoladefontein steken  (Mika is er niet zo gek op .... zie vorig logje )
 
 
 
Thuis moest ons eigen "rockpietje" natuurlijk nog even zijn versie van de sintliedjes zingen
 
 
 
En .... het schoentje mocht natuurlijk gezet worden!!
 
 
Mika was te moe en ondertussen naar boven met papa dus heeft Jens nog even wat extra gezongen
 
 
Zo.... Sint is weer in het land, de drukke (maar ook hele leuke!) weken voor mama zijn weer begonnen
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl