defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Mika's nieuwe spalkjes
Daar zijn we weer! Hoog tijd om te updaten!
 
Om te beginnen met Mika z'n nieuwe spalkjes, z'n 4e paar alweer inmiddels (als ik me niet vergis..)
Hij heeft wéér voor rode gekozen maar dit keer met een print en weer met gele bandjes, ik zei nog vorig jaar dat ze maar niet moesten gaan gipsen meer in de sinterklaastijd ... (de kleuren van sinterklaas zn kleding).
Maar op de één of andere manier was Mika precies nú uit z'n oude spalkjes gegroeid.
Maar vooruit, hij is tenslotte degene die er mee moet lopen
 
 
Hij had er nogal last van de 1e dagen dus afgelopen woensdag gingen ze alweer terug naar Ger Kramer (de maker). Vandaag kwamen ze terug met verlaagde achterkanten. Nu even in de gaten houden, want aan de zijkant had Mika ook last maar daar is voor zover ik kan zien niks aangepast..
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl