defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Geprikt
Tijd voor een update weer!
Ik heb het op 't moment echt zo druk dat ik nergens meer aan toe kom, maar een logje is nu toch echt wel weer even nodig!
 
Vandaag heb ik bij Jens op school geholpen met sinterklaasknutseltjes maken , dat was echt superleuk om te doen maar best veel werk! Haha, mijn groepje moest pietjes maken en dat was best bewerkelijk, met muizentrappetjes als armpjes en beentjes (dat ken je vast nog wel ), alleen is dat voor 4-jarigen nog best moeilijk dus heb ik behoorlijk zitten vouwen!  
Ik had me al opgegeven om te helpen maar kwam er dus donderdag pas achter dat Mika vrij was vandaag dus die ging vanmorgen naar opa en oma, wat hij op zich ook wel leuk vond.
Daarna zijn we nog even gaan winkelen, dat vindt Mika heerlijk! Vooral als we zo'n lekker broodje bij V&D halen
 
Vrijdag hebben Mika en Jens de 1e vaccinatie gehad tegen de mexicaanse griep. Jens had al een oproep gekregen om morgen in de Rai gevaccineerd te worden. Over Mika twijfelde ik nog ondanks dat hij als 'risicokindje' wordt gezien. Maar toen ik vorige week hoorde dat een meisje uit Mika's busje de mex. griep had en Jens toch al moest, ben ik vrijdag gelijk naar de huisarts gegaan met ze.
Jens had toevallig een rvd dus die was vrij. Aangezien ik op dinsdag om 16:30 uur verwacht werd in de Rai met Jens, wat onhaalbaar is voor ons aangezien Mika pas 16:15 uur thuiskomt, besloot de huisarts Jens ook meteen te vaccineren. Gelukkig!
Jens was erg dapper al zei hij wel dat het pijn deed. Mika schreeuwde tijdens de prik heel hard: Auw!! wegwezen!!  Maar gelukkig hebben ze beiden niet gehuild. Nu nog hopen dat ze over 3 weken nog een keer mee willen...
 
Vanavond was Mika plotseling heel moe en lag op de bank, eten wilde hij niet, hij wilde alleen maar slapen... Misschien toch een wat te drukke dag. Als het maar geen naweeën van die prik zijn.. Hopelijk is hij morgenochtend opgeknapt.
 
En we blijven creatief.. Jens mag morgen z'n schoen op school zetten, maarrrrr die moest wel versierd zijn. En met wat fantasie is dat toch weer gelukt!  Waar die lege plastic tasjes al niet goed voor zijn!
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl