defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Mika aan 't werk en preview shirt
Donderdag was ik weer op school bij Mika, jaja .. ik ga ook dít jaar weer helpen bij het helpen met de kinderen aan en uitkleden voor de zwemles . Dat gaat het 4e jaar al worden dan! Onvoorstelbaar hoe snel dat gaat! Ik begon er ooit mee omdat dát de manier was om een beetje bekend te raken binnen Mika z'n wereldje binnen de school en dat herinner ik me nog als de dag van gister!
 
Mika had weer les van z'n 'oude' zwemmeester Peter dus dat was wel heel erg leuk weer , want dat ging altijd erg goed.
 
(gezicht weer even vervaagd ivm privacy )
 
 
Na het zwemmen had Mika gelijk ergotherapie en het voordeel van het vaak op school zijn is dat je dan zo nu en dan ook eens een therapie kan bijwonen .
Mika had er ontzettend veel lol in om te zwaaien in de hangmat, dan moet hij zich steeds afzetten op een bepaald punt op de mat. Hij ging behoorlijk hoog!
Op een gegeven moment hield ze een stok vast en als Mika dan naar voren zwaaide moest hij die pakken, geweldig om te zien hoe goed hij dan z'n handen kan gebruiken!
 
 
Na de ergotherapie kwam de logopediste hem halen maar Mika was echt doodop toen.... de planning qua tijd van de therapieën is niet echt geweldig voor Mika, daar moeten we het nog even over gaan hebben.....
 
 
Inmiddels zijn de shirts voor de damloop ook binnen, ze zijn echt supermooi geworden!! Nu nog versturen aan alle deelnemers en dan is het bijna zo ver!
 
 
 

Reacties

mykidsmyloveandme op 06-09-2009 17:47
hoi abby , heb een nieuwe weblog gestart weer , ben er ff tussenuit geweest maar ben weer terug hihi
 
kent ge me nog , ben de moeder van Kyra en raïsa en zoek jullie ff weer op omdat we af en toe toch ff tegen elkaar aan konden kletsen
 
groet sandra
 
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl