defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Jens 1e schoolreisje naar Artis
Wat een week!  Ontzettend druk maar wel veel leuke dingen ook .
Zoals gister de sportdag van de Johan Cruyff Foundation in het Olympisch Stadion (logje volgt) en dinsdag het schoolreisje van Jens naar Artis. Het weer was helaas wat minder met al die regen, maar de kinderen hadden er niet minder plezier om .
 
Op school was het eerst verzamelen van de groepjes, telefoonnrs uitwisselen en daarna naar de auto's. We waren met 6 groepjes van Jens z'n klas, 5 ouders en de juf als begeleiders.
De andere onderbouwklassen gingen ook naar Artis.
 
De foto's die ik geplaatst heb zijn zoveel mogelijk met de gezichtjes uit beeld ivm de privacy  De leukste foto's kan ik dus helaas niet plaatsen...
 
De apen blijven altijd leuk
 
 
 
De zeehonden
 
 
 
 
Bij de chimpansee's was het vooral erg leuk dat er eentje op het raam af rende waar ze voor stonden en er met 4 voeten en handen tegelijk tegenaan sprong
 
 
 
Gelukkig stond er een hele rits van deze 'kijkpalen' zodat iedereen een plekje had
 
 
 
 
Dit vond ik zelf zo'n leuke foto van die hele rij kids kijkend naar een Manenwolf in z'n buitenverblijf
 
 
 
Nog even alle energie eruit in de speeltuin  (die inmiddels redelijk droog was..)
 
 
 
Zelfs in de speeltuin spelen is al heel leerzaam... hoe vaak zullen ze deze vaardigheid van in de rij staan later nog toe moeten passen?!
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl