defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Druk, drukker, drukst
Tijd om te wennen aan het feit dat de vakantie voorbij is, is niet meer nodig. We worden alweer helemaal opgeslurpt door het 'normale leven' .. hahah
De eerste ouderavond bij Jens op school had ik vorige week al achter de rug en daar bleek al gauw dat daar ook veel hulp van ouders nodig is. Voor het 1e uitstapje binnenkort ben ik al gestrikt. Ik heb er meteen maar even bij vermeld dat ik m'n tijd zal moeten verdelen omdat ik natuurlijk bij Mika op school ook nogal actief ben.
Sterker nog ... daar zit ik vanaf dit schooljaar in de ouderraad en de 1e vergadering daarvan hadden we maandag al. Op zich hebben we wel een leuk team dus dat zal wel goed komen .
 
Gisteravond hadden we de 1e ouderavond bij Mika, grappig om te horen als er nu over de 'oudste' kinderen wordt gesproken in de klas dat Mika daar nu eentje van is .
 
Ik moest nog wel even lachen om het verhaal wat de juf vertelde over Mika.
Ze hebben een stagiaire op maandag en dinsdag en de 1e keer dat ze binnen stapte riep Mika: "ik ken jou!!! jij bent Jessica van Pittige tijden!!" (Pittige tijden is een soort persiflage op Goede tijden slechte tijden wat altijd in Telekids (járen terug) door Carlo en Irene gespeeld werd)
Wij moesten erg lachen toen we dat hoorden omdat we weten dat het komt doordat Mika en Jens zo vaak die dvd kijken .
 
Zelf moest ik helemaal lachen omdat ik 's ochtends al zo'n soort voorval had met Jens op het consultatiebureau.
Jens zei iets over de spullen op het bureau, waarop de arts reageerde "ach wat een toestand he". Jens riep gelijk "hee dat heb je van Jessica!", de arts keek verbaasd maar moest erg lachen  toen ik het uitlegde .
 
Jens weegt 20,1 kg en is 1.11 mtr, dat is beide boven gemiddeld maar in een keurige lijn dus dat is goed.
Toen was het tijd voor zijn prikje..... Jens zat bij mij op schoot ik moest z''n rechterarm vasthouden (achteraf vraag ik me af waarom haha) en zn linkeronderarm.... Terwijl ze de naald in z'n linkerbovenarm prikte bleef Jens er naar kijken en toen ze hem er weer uithaalde zei Jens; 'is het klaar?'
Haha, we waren beiden verbaasd over z'n 'stoere' reactie!
Toen hij er een mooie pleister op kreeg wat hij helemaal trots! haha
 
 
Hij voelde zich verder prima en wilde graag naar school, dus heb ik hem gebracht en de juf gevraagd mij te bellen als hij hangerig zou worden...
Toen ik hem ophaalde 's middags was hij volgens de juf erg huilerig en een beetje warm maar hij wilde toch het liefst op school blijven.
 
Terwijl ik naar huis liep met Jens belt Mika z'n juf me, Mika was weer niet lekker geworden, maar het was al 3 uur geweest dus ze wachtte tot de chauffeur Mika zou halen. De dag ervoor hadden we Mika ook al van school gehaald omdat hij zo moe was ... Maar 's ochtends was hij alweer helemaal opgeknapt dus wilde hij weer naar school.
Ik denk dat Mika wat moeite heeft met het omschakelen nog naar het harde werken en alle therapieën weer op school na de vakantie.
Vandaag kwam hij vrolijk uit thuis met de chauffeur en die vertelde dat Mika het prima gedaan had op school! Gelukkig dat gaat de goeie kant weer op
 
Nog even een beeld hoe dat er gistermiddag uit zag nadat iedereen thuis was uit school... (Nikita had ook haar 1e studiedag gehad )
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl