defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
2e 'levering' van Mika's fiets
Vorige week dinsdag zou Mika z'n fiets dan eindelijk geleverd gaan worden. Gelukkig had ik dit keer iemand aan de lijn gehad van onze 'eigen' vestiging en daar had ik mee af kunnen spreken dat de fiets op school nog even gepast zou worden en daarna bij ons thuis bezorgd.
 
Ik zag het al bij aankomst ... weer dat verkeerde stuur , maar de adviseur verzekerde me dat hij dat er zelf nog wel later op kon zetten..
We gingen dus verder met passen. Mika werd op het zadel gezet, wat op z'n laagst was gezet en toen zn voeten in de pedaalbakjes waren gezet bleek dus dat hij de draai niet kon maken!!  Als de trapper beneden was kon hij er met z'n voet niet meer bij!  Er had nog een 8 cm van het frame af gemoeten...
 
En ook de terugtraprem zat er niet op, Mika moet namelijk een doortrapper hebben omdat hij niet volledig met z'n handen kan remmen. Het hele systeem moet dus anders
 
De fiets moest dus weer terug naar de fabriek want als het frame is aangepast moet hij ook weer gespoten worden.
 
Je vraagt je soms af .... pfffff .. ik word er soms wel een beetje moedeloos van en het is maar goed dat Mika er inmiddels aan gewend is dat het steeds zo gaat met veel voorzieningen en is er nogal gelaten onder... Gelukkig maar voor hem misschien, maar ook dát feit maakt me soms wel wat triest ..
 
Maar.... we moeten positief blijven dus we gaan er maar vanuit dat we volgende zomer lekker kunnen gaan fietsen!
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl