defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Total loss
Vandaag moest Nikita d'r brommer opgehaald worden bij het politibureau om naar de brommermaker te brengen, zodat die kon bepalen hoe en wat.
Maar na een 1e blik was dat al duidelijk... Total loss..
 
Nikita wil geen brommer meer ook, hopelijk blijft dat  zo..  Maarja, ik heb zelf ook altijd brommer gereden vroeger en ben er ook niet altijd helemaal zonder kleerscheuren afgekomen  (misschien dat ik het daarom hoop ).
 
Met Nikita gaat het op dit moment redelijk, ze heeft wel veel last maar ze vindt het vooral ook allemaal 'erg onhandig'. Mika reageerde vandaag met "nu zijn Nikita en ik alletwee gehandicapt, nu kan zij ook haar vlees niet snijden..."
 
Wat foto's van de beschadigde brommer..
 
Je ziet al dat de stuurkolom helemaal naar achter staat...
 
 
Vanaf de andere kant is de schade al duidelijker
 
 
En als je dit dan ziet ben ik blij dat ze nog naast ons op de bank zit!
(op dit soort brommers hoef je namelijk geen helm op! )
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl