defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Mika's fiets ge'stuur'd
Het heeft weer allemaal best lang geduurd vanaf de aanvraag (nov 08), maar gister werd hij dan toch geleverd, Mika z'n nieuwe fiets.
De passing is behoorlijk uitgebreid geweest (mrt 09) maar uiteindelijk was het juiste model fiets met de juiste aanpassingen gevonden.
 
Met name het stuur was voor Mika erg belangrijk ivm zijn linkerhandje die nou eenmaal moeilijk te gebruiken is. Maar gelukkig was ook daar een geschikt stuur voor gevonden, een 'chopperstuur', dat is zo'n hoog model wat vaak op Harley Davidson's zit . En dan natuurlijk met aangepast remmetje etc etc.
 
Ook de wielbasis was erg belangrijk aangezien Mika tegenwoordig hard fietst en ook met die snelheid door de bochten gaat waardoor hij op school al 2x is gevallen..
 
Maar daar was hij dan gister, schitterende blauwe fiets
Alleen net voor ik wilde tekenen dacht ik opeens aan dat stuur, het zat er dus niet op!  De man heeft de order nog nagelopen maar volgens hem stond die optie er niet op. Ik heb nog even aan de rem gevoeld en het stuur maar daar zou Mika echt niet mee kunnen fietsen .
De zaak werd gebeld en de fiets is dus mee terug gegaan. Er moet eerst weer overlegd worden met de adviseur over welke afspraken er waren gemaakt.
En nu maar weer afwachten.....
 
Hopelijk gaat het niet te lang duren zodat Mika nog een beetje kan fietsen nu het nog lekker nazomerweer is...
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl