defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Jens voor het 1st naar school!
De scholen zijn hier weer begonnen, achteraf zijn die 6 weken voorbij gevlógen! Even wennen weer aan alle vroege tijden.
Voor iedereen was het een spannende dag vandaag...
 
Mika zou voor het eerst opgehaald worden door zn nieuwe chauffeur, die was vrijdag al langs geweest om kennis te maken en gelukkig klikte het meteen met Mika . Toen hij thuis gebracht werd kwam hij ook vrolijk lachend de bus uit, dus dat gaat gelukkig goed, een hele zorg minder!
 
Jens moest vandaag voor de 1e keer naar school. Toen we er naartoe liepen leek hij het nog niet helemaal te beseffen, de psz zit tenslotte in hetzelde gebouw als de school.
Het was behoorlijk druk en het was even zoeken naar de klas, daar zagen we ouders broodtrommeltjes en drinkbekers op een kastje zetten dus dat deden wij ook maar. Het ging wat rommelig maar het was dan ook erg vol met kinderen en vóóral veel ouders . Toen nog even zoeken naar het haakje voor Jens z'n jasje waar z'n naam bij stond en toen de klas in die nóg voller leek te zijn .
De stoeltjes stonden in een soort van hele grote kring met aan het hoofd de juf op een stoel. Het duurde even om daar te komen, het leek wel of sinterklaas er zat haha, maar daar vonden we uiteindelijk het stoeltje met 'JENS' erop, vlak bij de juf . Naast hem zat een meisje die er ook net was, zij had voor de vakantie 3 weken gewend al in de ochtenden, maar ging nu ook voor het eerst de hele dag.
 
Met de juf besprak ik wat we zouden doen, we zouden proberen een hele dag en dan zou ze observeren of hij eventueel na het broodje eten misschien toch té moe zou zijn en me dan zou bellen om hem op te halen.
Jens leek het een beetje gelaten allemaal over zich heen te laten komen, pakte op een gegeven moment een boek van 'Kikker' uit de mand en ging zitten lezen . Hij heeft nog even bij me op schoot gezeten en toen was het tijd om te gaan voor de ouders.....
 
 Oeps ... daar had ik nog niet echt bij stil gestaan, dat viel me opeens heel erg tegen zeg, het besef opeens, dat Jens nu niet meer de hele dag om me heen zou zijn ... Niet meer gezellig mee boodschapjes doen, niet meer mee met alles wat ik normaal doe op een dag....  .. Ons kleine mannetje wordt nu ook opeens 'groot'!
 
Voor we weggingen stonden we met alle ouders nog even voor het raam..
 
Jens zit rechts achter dat meisje met dat blauw die net voorover buigt..
 
 
Het grote besef kwam onderweg, tijdens het naar huis lopen
Zo stom, ik had daar nog niet eerder zo bij stil gestaan dat het zo tegen zou vallen.. Thuis maar even mn standaarddingen gedaan, maar het leek opeens nog stiller dan normaal dat ik wel eens alleen thuis was.. Het was echt even door de dag heen bijten..
Voordeel was wel dat ik even lekker door kon werken in huis, dus ik zag toch ook wel ergens een voordeeltje . En ik weet ook wel dat het allemaal wennen is, morgen gaat het vast beter.. Maar die eerste dag ... pfffffff. ik ben blij dat die achter de rug is!
 
Toen ik Jens 's middags ophaalde was hij behoorlijk moe, volgens de juf had hij wat moeite met de regeltjes, maar dat zal ook wel wennen zijn, ik ben in ieder geval niet eerder gebeld om hem te komen halen!
 
Jens wilde snel naar huis na die 1e dag..
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl