defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
1e week alweer voorbij!
De week is voorbij gevlogen!
Jens heeft gewoon fulltime meegedraaid meteen die 1e week al!  En volgens zijn juf(fen) ging het heel erg goed voor een 1e week op school.
Ik denk dat ze bedoelde, maar niet zei, "gezien het 'zorgdossier' wat hij heeft".
Aangezien ik niet meer weet of ik dat hier verteld heb zal ik dat nog eens doen, Jens was geobserveerd op de peuterspeelzaal door iemand van school en uit dat observatieverslag kwam dat Jens nogal druk en speels was... (speels? uh ..3 jaar?! maargoed..). Vanwege dit verslag dus heeft Jens dus nu op school de 1e periode de status "zorgdossier". Dat houdt in dat hij iets scherper geobserveerd wordt dan de rest.
Maar ik weet nu al dat dat alleen maar beter wordt, Jens heeft regeltjes nodig en die waren er natuurlijk nauwelijks op de psz. In de klas moet hij gewoon luisteren en meedoen .
 
Maargoed de 1e week is om en Jens heeft het geweldig gedaan! Zelf heb ik ergens nog wel even stiekum gehoopt dat de juf een keer zou bellen of ik hem wat eerder wilde halen maar ik ben toch ook wel erg blij dat dat niet nodig is geweest!  Al zit ik nog steeds in een soort van "wenfase"....
 
Als ik hem ophaal lopen ze keurig hand in hand met de juf naar buiten, Jens zag mij en rende op me af... "mamaaaaaaaaa!!!"
Maar dat mocht niet want anders heeft de juf geen overzicht meer natuurlijk, dus wacht hij nu keurig tot ik hem bij de juf kom halen .
 
 
Het rennende jongetje wat er aan komt is Jens dus
 
Met Mika gaat het ook allemaal prima! Nog steeds blij met zn chauffeur en hij vond het niet leuk dat het vrijdag was want dan kon hij 2 dagen niet naar school  ... hahaha
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl