defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Nikita gevallen
Gaat vanmorgen de telefoon.... Nikita "mam, ik ben gevallen met de brommer..."
Pffff ff schrikken, ze was in een bocht rechtdoor gegleden en tegen een lichtmast belandt met haar brommer, die is totaal loss maar dat is minder erg..
Haar sleutelbeen is gebroken, ze heeft een dikke enkel en hier en daar wat kneuzingen maar gelukkig gaat het verder goed met haar.
Ze is naar de VU gebracht met de ambulance en daar helemaal onderzocht, vrijdag moet ze terug voor controle.
 
Mika en Jens had ik al voorbereid maar Mika was toch erg onder de indruk, toen we 's middags even een boodschap gingen doen moest hij het ook aan iedereen vertellen die we tegenkwamen (bekenden dan). Jens roept wel de hele tijd "aaaaah wat zielig" maar trekt met hetzelfde enthousiasme Nikita's nek naar zich toe om haar een kusje te geven en dát gaat nou net ff niet ... dat snapt hij nog niet helemaal.
 
De brommer moet nu nog opgehaald bij het politiebureau en hoe dan verder... even kijken maar...
 
Eerst maar even bekomen van de schrik!
 
Geen totaalfoto van Nikita want daar had ze natuurlijk ff geen zin in
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl