defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Mika's nieuwe rolstoel
De 1e week van de vakantie zit er alweer bijna op. Helaas zit het weer een beetje tegen dus echt iets ondernemen daar is nog niks van gekomen.
Op zich niet zo erg, want vooral Mika was wel even toe aan wat rust na al die drukke weken.
Het voordeel van de vakantie is dat we de komende tijd ook nauwelijks afspraken hebben dus dat geeft ook wat rust
 
Afgelopen dinsdag hadden we nog wel een afspraak... Mika z'n nieuwe rolstoel werd geleverd! Hij is donkergroen en de wielen dit keer camouflageprint, net als z'n kamer .
Altijd even lastig met Mika en z'n thema's bij passingen . Want ten tijde van de passing was Mika volop in z'n 'pasen'thema! En inderdaad... je raadt het al ... hij wilde een gele rolstoel met paaseitjes erop!    
Toen de man van de leverancier zag dat het niet makkelijk ging worden met de kleurenstaaltjes mochten we die een paar dagen mee naar huis om later de juister kleurcode door te geven
En zo zaten we op een avond te eten, de staaltjes lagen nog op tafel, waarop Mika opeens roept 'die groene is ook stoer!' Dat was voor mij het moment meteen te reageren, de code op te schrijven en de volgende morgen meteen door te bellen! Fjoeeew ... en hij had hem nog zélf gekozen ook!
 
Alleen waren er geen camouflagespakenbeschermers bij die merk rolstoel te krijgen dus hebben we diegene gekozen die erop leken en heb ik ze inmiddels in camouflagekleuren geverft
Het moet eigenlijk nog een keer om de laatste vlekken eroverheen te verven maar dat komt nog.
De rolstoel moet toch nog een keer terug omdat ze vergeten hebben de gordels te bevestigen  .... maarja we mogen niet klagen want de rolstoel is 'redelijk' snel geleverd dit keer. Nu de fiets nog.....
 
Voor...
 
 
Mét 'camo'print..
 
 

Reacties

Robin op 10-07-2009 21:11
Stoer ;-)
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl