defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Liefstoerberenbed
Mika is gelukkig weer helemaal opgeknapt  Gister nog een beetje rustig aan gedaan want hij voelde nog wat warm.
Vanmiddag wilden we even gaan kijken bij opa op de tuin, daar was feest en ging opa paling roken maar helaas .... onderweg begon het gigantisch te hosen dus toen we daar de parkeerplaats opreden en het nog behoorlijk tekeer ging zijn we maar doorgereden.... Onder zwaar protest van de mannen natuurlijk ...
Dus snel mn zondagbrein in werking gezet (die geen zin heeft in geblér op zondag haha) en besloot ze te laten kiezen waar we dan wat zouden eten.
Dat werd uiteindelijk de Burger King al vond Jens eigenlijk dat dat McDonald had moeten zijn. Maar bij de BK zouden ze lekker kunnen klimmen dus dat was geen slecht idee .
Daarna nog even wat getoerd en een ijsje gegeten langs de landingsbaan, al was dat ook geen geweldig succes want door de hitte (zonnetje was inmiddels doorgebroken) smeltte Jens z'n ijsje nogal snel en werd ie boos op zn ijsje met als gevolg dat hij helemaal onder zat omdat hij niet snel genoeg door at ....
 
Mika heeft op het moment zijn 'beren'periode.... Nu de 'lente'periode is afgelopen verzint hij gelijk weer een nieuw thema voor zichzelf en dat houdt in dat álles maar dan ook echt álles met beren moet zijn!
Op zich niet zo erg natuurlijk, ware het niet dat dat bij Mika nogal snel wisselt en dan ook vrij drastisch...
Voorbeeld, toen Mika jarig was was dat z'n 'Cars'periode dus iedereen kwam met Cars cadeautjes en dat vond hij prachtig! Tot er die week erop nog wat verlate verjaarsvisite kwam met óók Cars cadeautjes dat Mika riep: 'nee niet weer Cars!'  Gelukkig vindt Jens Cars nog steeds erg leuk!
Zo heeft hij dus ook z'n Spongebob, sinterklaas, kerst, winter, herfst, etc etc -periodes al gehad. (niet perse in die volgorde )
 
Maar de laatste keer dat ik z'n kamer volledig in z'n thema heb veranderd, wat overigens wél erg leuk was om te doen , was dat dus de 'camouflage'periode.
Nu is dat dus de beren en Mika wil persé alles met beren .
Maar ten 1e verandert hij te snel van 'periode' en ten 2e heb ik nogal werk gehad aan dat camouflagethema dus besloot ik dit keer alleen maar de berendetails toe te voegen. Niet zo moeilijk met wat beren (die die allang had maar opeens weer leuk vindt) en een berenovertrek (die eigenlijk al naar Jens was maar voor de gelegenheid weer voor Mika).
 
En nu is Mika 'redelijk' tevreden met zn stoere 'Camouflageberenbed'

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl