defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Ziekenboeg update
Gister waren we bij de huisarts. Jens had sinds hij maandag wakker werd een beetje een dik oogje, toen dat dinsdag iets dikker werd dacht ik het nog even aan te kijken, maar woensdag was het weer dikker dus heb ik 'm toch maar even meegenomen naar de huisarts.
 
 
 
De dokter schreef een ooggel voor en vanmorgen was het al een stuk minder! Goed spulletje!
 
Ik moest zelf ook weer voor controle voor mn bloeddruk en het lijkt eindelijk stabiel te worden, dus dat is goed nieuws!
Het begon ergens in december dat ik ging vanwege m'n vele hoofdpijn en dat bleek dus van een extreem hoge bloeddruk te komen . Ik had toen 190/145...
(normaal is 120/75). Nadat 1x de medicatie verlaagd was werd het meteen weer verhoogd en nu is mn bloeddruk (onderdruk) voor het eerst onder de 100 gebleven, dus ik ben er superblij mee!!
 
En dat toch nog ondanks het een drukke tijd is (wanneer niet  .. maargoed).
Mijn moeder had een paar weken terug opeens weer een keelontsteking en kreeg antibiotica maar daar bleek ze overgevoelig voor te zijn dus héél even leek de geschiedenis van vorig jaar (zelfde tijd notabene!) zich te herhalen.... En dat was een behoorlijke spannende tijd ... (voor diegenen die zich dat nog herinneren).
Maar gelukkig gaat het nu eindelijk wat beter met haar, sinds gister heb ik het idee dat ze echt aan het opknappen is
 
Mika z'n medicatie heb ik sinds vandaag verhoogd naar 2x daags 1. Op school vertelde zn ergotherapeute dat ze toch wel enigszins vooruitgang zag en dat gold ook voor de fysio. Dus .... het blijft goed observeren tot we weten welke dosering het beste is.
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl