defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Hulpmiddelen update
We hebben de nodige afspraken inmiddels weer achter de rug en een paar zullen nog volgen..
2 Weken geleden hadden we een passing op school voor de nieuwe fiets van Mika en z'n nieuwe rolstoel, maar aangezien de passing van de fiets nogal wat tijd in beslag nam, werd de passing van de rolstoel verzet naar gister.
 
Het was best lastig met een fiets voor Mika want hij heeft best een zware en vooral brede fiets nodig omdat hij tegenwoordig behoorlijk hard kan fietsen, zelfs tegen heuveltjes op , maar hij gaat dus ook behoorlijk hard door de bochten (blijft een jongen he ) waardoor de wielbasis breed moet zijn. Op school is hij tijdens de fietsgroep nog wel eens omgevallen daardoor..
 
Maarja, daar heb je 't 1e probleem al, met een brede wielbasis is gelijk de fiets een stuk hoger en dus weer te hoog voor Mika. Op school fietst hij op een aangepaste fiets waarvan ze de zadelstang anders gelast hebben.
Nu gaat daar ook iets op Mika z'n nieuwe fiets op aangepast worden.
 
En dan het stuur, hij kan met zijn linkerhandje niet goed remmen en vasthouden, dus was eigenlijk de planning zo'n vierkant stuur met 1 rem.
Maar Mika moest even op een andere fiets zitten voor de framemaat en daar zat een zogenoemd "Puch" stuur op. Mika fietste een stukje en toen zagen we dus dat hij eigenlijk heel erg goed achter dat stuur zat! Dus Mika krijgt nu ook zo'n stuur op zn nieuwe fiets!!
Door stom toeval kom je er dan achter wat geschikt is voor hem!
 
Mika's rollator was een ander verhaal...
De oude werd te klein en was helemaal versleten, de handvaten draaiden steeds los..
Dus in november een passing gehad en zou halverwege januari geleverd worden...
Na ontelbare telefoontjes van mij waar die rollator nou bleef omdat het gewoonweg gevaarlijk werd, is hij 2 weken geleden geleverd! Pffff wat een drama was dat...
 
Maargoed, hij is er nu en Mika rent weer in de rondte met zn nieuwe rollator!
(wat ook wel te zien is aan z'n pas 3 weken oude schoenen...)
 
 
rechts de nieuwe rollator
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl