defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Mama jarig
Afgelopen woensdag was ik jarig, op zich niks byzonders, ik was trouwens ziek ook en ik vier het zaterdag pas, maar toch nog een paar leuke verrassinkjes. Eerst cadeatjes van de mannen en toen..
 
dat is nog eens leuk wakker worden met zo'n mooie bos op tafel!
 
 
En toen Mika uit school kwam en ik hem vroeg of hij nog een mooie tekening gemaakt had zei hij... 'nee geen tijd voor gehad..'
Maar toen ik z'n tas opendeed zat daar een leuk kaart in met de namen van alle kindjes uit zn klas zelf geschreven door hun en de juffen . En nog een cadeautje ook! Een leuk sorbetglas met een kaarsje in de vorm van bolletjes ijs.
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl