defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Hoogste punt bereikt
Vorige week woensdag 4 november waren we uitgenodigd om het officiele bereik van het hoogste punt te komen vieren van het nieuwe sportcentrum van Ronald McDonald Only Friends. Het is een traditioneel bouwfeest, 'Pannenbier' genaamd.
Alle sponsors en bouwers waren uitgenodigd, dus wij waren hier voor 1 keertje in een andere functie .
Het was hartverwarmend te horen wat de drijfveren van al die sponsors en vrijwilligers zijn die hieraan mee werken. Ik stond regelmatig met een brok in mn keel...
Ria Bremer (jaja die van Stuif Es in) interviewde een aantal grote sponsors, niet allemaal want dat zijn er teveel. Maar ik had geen idee.... als je hoort wat sommige bedrijven, kantoren maar ook particulieren schenken, echt onvoorstelbaar!! Geweldig natuurlijk!
En dan het bouwbedrijf zelf die bijna voor de helft(!) het project sponsort!
Het is ook een uniek project want het is het eerste sportcentrum voor gehandicapte kinderen in de hele wereld!
 
Ook een woord van lof voor natuurlijk Dennis Gebbink, directeur en oprichter van Only Friends. Over het ontstaan van het idee... Zijn zoon die vroeger nooit gekozen werd met voetbal en altijd als laatste bleef staan en daar heel verdrietig om was.... dat deed Dennis besluiten zelf een voetbalclub op te richten voor kinderen met een handicap.
 
 
 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl