defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
"11 november is de dag..."
Nog even een fotootje van Mika's zelfgemaakte lampion waar hij op Sint Maarten 's avonds samen met Jens langs de deuren is geweest...
 
 
En nou had ik dit keer goed met Mika doorgesproken dat als de mensen hem chocolade aanboden dat hij nu niet meer zou roepen; "ik lust geen chocola!", maar dat hij het vriendelijk zou aannemen en dan later kon ruilen met Jens.
(Gezien zijn reactie vorig jaar op de marsjes, nutsjes etc. )
Maar wat gebeurt er toen hij ze weer voor z'n neus kreeg en ik alvast verontschuldigend zei dat hij niet zo gek was op chocola omdat ik toch weer een reactie verwachtte van Mika...... zegt hij boos tegen me "ik ben juist wél gek op chocola!" en pakte enthousiast een milky way ......
Was ook heel schattig om te zien hoe trots Jens iedereen vertelde dat hij zn lampion zélf had geverft
 
Nog even een sfeerfoto zonder flits, daardoor wat wazig maar tis goed te zien hoe enthousiast Mika en Jens zingen ... (op de achtergrond Nikita)
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl