defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Mika bij de kinderarts
Tijd om weer eens te updaten, op de één of andere manier is dat tot nu weer eens niet gelukt
Maar ik begin gewoon maar weer even bij vandaag...
 
Vanmorgen moest Mika bij de kinderarts op school komen voor een onderzoek ivm de indicatie die bijna verlopen is en die indicatie is nou eenmaal nodig om op deze school te mogen blijven. Ja inderdaad, bureaucratie maar het is niet anders en het wordt gecombineerd met een algemeen onderzoek dus dat scheelt .
 
Mika deed het erg goed, hij ziet goed (beter dan mij mét lenzen!! -al komt daar woensdag een einde aan ivm een ooglaseroperatie maar dat in een ander logje-), de gehoortest deed hij goed en hij groeit netjes. Mika is nu 124 cm en 23 kg.
 
 
Zwemmen doet hij tegenwoordig op maandag en gelukkig 'mag' ik weer helpen dus tegenwoordig ben ik de maandagochtenden op school .  Zo dus ook vandaag, ná het onderzoek van de schoolarts.
En of ik dan niet genoeg 'school' had gehad vandaag; word ik vanmiddag nog gebeld door de verpleegkundige van school ... Mika was op zijn tafeltje gevallen en had een tand door zijn lip, hij was zelf heel dapper trouwens, maar toen ik hoorde dat er nu onder zn lip aan de buitenkant een wondje zat doordat die tand er echt dóórheen was gegaan had ik toch iets van 'autsjchh'. Maar hij heeft er nu een mooie vliegtuigpleister op en hij lijkt er niet veel last van te hebben gelukkig!
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl