defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Mama's ooglaseren
Nog zo'n ruim 10 uur te gaan en dan gaat het gebeuren, mijn ogen worden morgen gelaserd en de spanning begint zich aardig op te bouwen .
Om 9 uur moet ik in de kliniek zijn en dan na nog wat onderzoeken zal ik onder 'de laser' gaan. Ik heb er heel lang over getwijfeld en heb zelfs in 2 verschillende klinieken vooronderzoeken laten doen. Maar na zo'n moment van nu of nooit heb ik besloten er voor te gaan
Ik heb me voorbereid, voor zover dat gaat dan en heb alle papieren nog eens doorgenomen, want ik moet tekenen dat ik alles gelezen heb. En dat heb ik geweten want ik weet nu ook alles wat evt. niet zo goed zou kunnen gaan brrrr. Maarja ik snap ook wel dat ze dat nou eenmaal moeten vermelden, maar gelukkig komt het allemaal weinig voor
 
Ik krijg een Lasik behandeling wat inhoudt dat ze eerst een soort flapje maken in het hoornvlies en daar vlak onder wat weefsel gaan weglaseren, waarna het 'flapje' weer op z'n plek gelegd wordt. Het klinkt eenvoudig maar toch heb ik al behoorlijk kramp in mijn maag .. haha Ik heb ook gekozen voor de Intralase wat inhoudt dat het flapje met een speciale laser gemaakt wordt wat het herstel zal bevorderen.
 
 
Geen idee wanneer ik weer een logje zal kunnen plaatsen maar dat het morgenmiddag nog niet zal zijn weet ik wel. Het advies is namelijk om 6 uur lang na de operatie je ogen gesloten te houden.
En ondanks ik 'blind' kan typen zal een logje wat lastig worden, dus .. tot gauw, tot kijk!
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl