defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Gebarencursus
Gisteravond was het 1e deel van de gebarencursus die ik volg via school. Nou heeft Mika het niet echt meer nodig aangezien hij zich tegenwoordig ook zonder gebaren goed verstaanbaar kan maken. Mika gaat zowiezo de laatste weken met enorme sprongen vooruit sinds hij in de middenbouw zit! Hij probeert de hele dag door van alles te lezen en kijkt tegenwoordig dan ook zelf in de gids of en hoe laat zijn favoriete programma's komen!
 
Maar aangezien ik veel op school ben en er veel kinderen zijn die het wel gebruiken lijkt het me wel prettig om het te kunnen.
Het is een leuk groepje ouders en we hebben ontzettend gelachen, vooral op het moment dat we elkaar in gebaren moesten gaan vertellen wat we die avond gegeten hadden  Wat dacht je van een berehap met satésaus  En bloemkool bijvoorbeeld komt een stuk smakelijker over bij het gebaren dan om het gewoon te zeggen
Het is trouwens uberhaupt al leuk om te ontdekken hoeveel niet officiele gebaren we eigenlijk zo al gebruiken die iedereen begrijpt!
De 1e gebaren hebben we mee in een map om te oefenen, ik kijk nu al uit naar volgende week!
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl