defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Goed nieuws update
Ik loop nu behoorlijk achter met mn logje en het is teveel om er allemaal uitgebreid over te vertellen, dus maar weer even een 'korte' update...
 
Het beste nieuws is dat m'n moeder gister uit het ziekenhuis is ontslagen! Was eigenlijk best wel onverwacht want de dag ervoor leek het juist weer even minder te gaan, maarja, zo waren de afgelopen, ruim 2 weken ook al geweest. Dan weer wat minder en dan weer beter, er waren ook echt wel momenten dat we ons heel erg zorgen maakten, maar het thuis zijn op zich lijkt al wonderen te verrichten
In het ziekenhuis is liggen op zich is al behoorlijk ingrijpend, je maakt daar ook hele nare dingen mee, zoals de mevrouw die bij m'n moeder op de kamer lag en overleden is, heel verdrietig allemaal... Maar we moeten verder en gelukkig is ze nu weer thuis! Nog heel erg zwak, maar dat heeft tijd nodig.
 
Afgelopen weekend hadden we onze australische vrienden op bezoek. Het was heel erg gezellig, we hebben veel gedaan, dus dat was ook behoorlijk intensief.
We zijn zelfs naar de keukenhof geweest, we leken zélf wel toeristen tussen al die nationaliteiten daar , maar het was prachtig weer! 
Ook hebben ze met ons de dodenherdenking en bevrijdingsdag beleefd, wat ze geweldig interessant vonden! We zijn nog naar 'Keep them rolling' geweest hier in het stadshart, wat vooral ook voor de kids interessant was om in die oude amerikaanse jeeps te mogen zitten.
 
Met koninginnedag zijn we in Amstelveen gebleven, er was genoeg te doen. Zoals bij Abina, waar een podium was met optredens, wat Mika en Jens altijd geweldig vinden.
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl