defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Korte Update
Het is vandaag precies een week dat m'n moeder in het ziekenhuis ligt, dus kom ik nauwelijks toe aan het bijhouden van ons blogje, maar ik zal even een korte update geven.
 
Vorig weekend was ik nog naar Armin van Buuren wat een superavond was! De zondag erna had Mika zijn 1e judoles bij Only Friends. Mika vond het geweldig en wil het zeker vaker gaan doen.
 
En dinsdag kwam ik dus bij mijn moeder binnen waar het niet zo goed mee ging. Na een zware keelontsteking met een flink abces in de keel leek ze de dag ervoor opgeknapt na een antibioticakuur. Maar dinsdag was dat anders en de huisarts stuurde ons na overleg met de internist naar het ziekenhuis. De medicijnen bleken de werking van haar trombosepillen teveel versterkt te hebben.
Op dit moment gaat het redelijk maar ze is nog erg verzwakt.
 
Afgelopen zaterdag had ik een reünie van District Couriers waar ik zo'n 15 jaar geleden werkte. Het begon als een spontane actie maar het was uiteindelijk een groot succes! Het was erg leuk en gezellig iedereen weer te spreken!~
 
Gister kwam Jamie spelen, het was lekker druk met die 3 kids maar wel heel erg gezellig!
 

Reacties

dobberen op 01-05-2008 17:16
Beterschap voor je moeder.Leuk voor Mika om judo te leren.
groetjes en sterkte voor jou Abby
Ri@  
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl