defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
"Huis"arts
Morgen is mijn moeder jarig, wordt ze 81, maar precies nu is ze ziek. Ze heeft een zware keelontsteking en een flink abces in haar keel .
Vóór het weekend was ze al ziek en had ze zo'n last dus had ik vrijdag haar huisarts gebeld. Daar kreeg ik een assistente die me zei dat ik eerder had moeten bellen voor een visite, maar op mijn aandringen ging ze het toch nog even vragen.... Weer terug aan de telefoon bleef ze erbij dat ik óf langs moest komen met m'n moeder óf maandag terugbellen
M'n moeder aankijkende die had iets van laat maar. Tot gistermorgen dus, toen belde ik vroeg en idd er kwam één van de huisartsen (er zitten er 2).
En na nader onderzoek constateerde deze dat het te ver door was gegaan waardoor het zo'n flink abces heeft kunnen worden....  
Ik moest met spoed antibiotica voor haar halen zodat ze direct kon beginnen en nu moet het binnen 48 uur beter gaan anders moet ik de huisarts terugbellen.
Ik leg dus het verhaal van vrijdag uit wat me gezegd werd en ze zei dat ze het daar nog wel even over zou hebben met haar collega.
Ik moet er wel even bij zeggen dat de huisarts die nu dus wél langs kwam wel een hele sympathieke en serieuze was, maar die werkt dus niet op vrijdag ... helaas.
 
Daar word je toch niet goed van? Helemaal als het iemand van die leeftijd betreft. Je moet tegenwoordig bijna dreigen om te zorgen dat de "huis"arts aan "huis" komt!
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl