defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Opa's nieuwe knie
Vanmorgen heb ik samen met Jens opa opgehaald uit het ziekenhuis. Hij is vorige week dinsdag geopereerd en heeft nu een nieuwe knie.
 
Afgelopen zondag waren we op bezoek met Mika en Jens en ik was er nog niet aan toegekomen daar een logje over te maken... Beetje laat, maar hier dus alsnog
 
 
Mika en Jens zagen het als een soort feestje, aangezien opa ook nog chocolaatjes en dropjes had en Mika gelijk de koptelefoon van de tv op wilde.
 
Toen het tijd was om weer naar huis te gaan liep opa mee met zn looprek. Jens liep achter hem en riep 'opschieten!!' Opa moest er hard om lachen en werd zowat een beetje overenthousiast en nam wat grotere passen, tot grote bezorgdheid van oma
 
Mika liep voor opa en vond het prachtig dat hij veel 'beter' en 'sneller' kon lopen!
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl