defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Veel nieuws deze week!!
Het was weer een pittig druk 'school'weekje.
Woensdag was de jaarlijkse LAP (leerling activiteiten plan) waarin we met het hele team van behandelaars van Mika van alles bespreken over doelstellingen de komende periode en wat er bereikt is de afgelopen periode. Iedereen was het erover eens dat Mika enorme vooruitgang heeft geboekt op veel gebied. Met name de spraak en zijn lopen, zoals in een vorig logje vermeldt, alleen tijdens het Lap kregen we van zijn fysio te horen dat hij inmiddels 72 stappen heeft gelopen!!  Thuis liet hij het ook nog even zien en dat deed ie op z'n sloffen .... letterlijk!
Volgend jaar gaat Mika waarschijnlijk naar de middenbouw, maar hierover later meer want daar moet nog van alles over beslist worden.
 
Gister deden de kinderen op school een poppenvoorstelling met eigengemaakte poppen. Vorige week was er een voorstelling gegeven door een poppenspeler/maker en nu hadden de kinderen zelf poppen gemaakt om mee op te treden.
De kinderen deden het geweldig en waren zelf ook enthousiast. Mika speelde een poesje.
 
 
 
 
 
 
Jens kon het ondertussen heel erg goed vinden met Jamie, een meisje uit Mika's klas, dat was echt zo schattig, die 2 waren de hele tijd aan het knuffelen
 
 
 
Het was lekker druk met al die kinderen en ouders in de gymzaal maar wel een gezellige drukte . Daarna was het nog geen tijd om naar huis te gaan maar Mika vroeg of hij mee mocht rijden. Dat wil hij normaal nooit want hij wil met opa Dick mee met het busje, dus ik vraag waarom. Zegt Mika "ik wil thuis kijken of ik berichtjes heb op mn hyve" hahaha, nu al!!
Dus gingen wij ietsje eerder weg.... let op Mika's linkerhandje, hij houdt zijn rollie met 1 handje vast!
 
 
 
Nog even opa Dick gedag zeggen....
 
 
 
En vandaag was ik weer op school, dit keer voor het wekelijkse zwemmen. Alles ging zijn gangetje, relaxed bijna, dat is ook wel eens anders geweest hahaha
 
Maar ook vandaag weer een soort van mijlpaal bereikt, Mka heeft zijn laatste logopedie sessie gehad vanmorgen!!!
Zo lang ik me kan herinneren heeft Mika logopedie gehad, maar hij kan zich nu zo goed verstaanbaar maken dat er op dit moment niks mee te bereiken valt binnen zijn mogelijkheden. Het kan natuurlijk altijd, wanneer nodig, zo weer opgepakt worden. Maar dat houdt dus in dat Mika 2x therapie per week minder heeft!
Nu alleen nog fysio en ergo.
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl